hourglass
Atelierul Cuvântului, 13-14 noiembrie

Atelierul Cuvântului, 13-14 noiembrie

Un atelier pentru viitor. Acum, în mijlocul unui haos care ne sugrumă avântul sau chiar speranţa. 

Un atelier pentru conştientizare, redobândirea logicii şi a voinţei personale.

Un atelier despre cuvânt şi despre cuvintele care ne influenţează, cuvintele care ne conduc din umbrele subconştientului, cele care ne construiesc paradigma personală, cuvintele pe care le folosim conştient drept paravan ori cele despre care nici nu avem habar că ne copleşesc. 

Cuvântul şi cuvintele, sunetul, unda şi forma gând, simbolurile şi puterea lor, instrumentele percepţiei şi cele ale formării limbajului intern individual, conştientizarea celor ce se află în spatele cuvintelor sunt temele principale ale acestui atelier al cărui potenţial principal este transcenderea tiparelor limitative, eliberarea din suferinţa programată. Exerciţiile pe care le propun antrenează capacitatea de a cunoaşte propriul adevăr, ceea ce este, în sine, o eliberare. Exerciţiile nu sunt complicate, sunt importante. Fireşte, le veţi afla în cele două zile ale atelierului. 

Multe altele se pot manifesta în timpul unui atelier. Mici revelaţii care au darul de a produce un declic ce va pune în mişcare acele procese necesare ieşirii din stagnare.  În contextul pus la dispoziţie, fiecare va descoperi ceea ce este potrivit pentru sine.

De data aceasta am şi un invitat, o invitată, mai exact. Alexandrina-Carmen Ene, doctor în psihopatologie, psihologie clinică şi procese creatoare la Universitatea Sorbona şi psihoterapeut care va susţine tema “Influenţa cuvintelor. Cuvintele în spatele cărora ne ascundem – cuvintele măşti. Cuvintele care ne dezvăluie nouă şi celorlaţi întru autenticitate.” Ca un prolog al acestei teme, Carmen mi-a trimis următoarele: “ Înainte de orice cuvânt a fost o voce. Vocea mamei. Un prim dialog s-a născut din gânguritul nostru și legănatul ei, unul care purta în adâncuri diverse straie afective. Ulterior, cuvintele tatălui și ale altor oameni s-au adăugat vieții noastre. Aşa am învățat să hoinărim pe meleagurile unor lumi care ne ascund de noi-înșine și de alții sau ne dezvăluie onest nuanțele, oricum, cu măsura cunoașterii de sine sau a conexiunii și autenticității de la începuturile noastre ca ființe.”

De-abia aştept să văd cum se va finaliza această colaborare, cu atât mai mult cu cât Carmen nu a participat la niciun alt atelier realizat de mine!

Dar, să anunţ şi detaliile acestei ediţii a Atelierului Cuvântului:

Data desfăşurării: 13 şi 14 noiembrie, între orele 10:30 şi 14:30 (15:00 maximum!)

Locaţie: online – Zoom

Early Bird – preţ redus până în 8 noiembrie: 360 lei

Preţ întreg: 480 lei

Link pentru înscriere: Atelierul Cuvântului, 13-14 noiembrie

Pot participa persoane care au împlinit 18 ani.

Vă invit să descoperim puterea cuvintelor!

Daniela Marin, 

Editura Cartea Daath

Tags Atelierul Cuvântului, 13-14 noiembrie, cuvinte, limbajul interior, paradigma personala, autocunoastere


Write a Comment

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good
Captcha