hourglass

Livrare – condiţii, modalităţi, preţuri

Din momentul înregistrării comenzii in Site şi până la expedierea produselor comandate, fie prin Poşta Română, fie prin Curier Rapid, Editura rezervă pentru expediere un interval cuprins între 24 şi 72 de ore care se referă la zilele lucrătoare. Comenzile plasate după ora 15 vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare. În situaţia în care intervine şi este necesară o modificare a acestui interval, Cumpărătorul va fi înştiinţat prin e-mail sau telefonic.

Cumpărătorul va fi înştiinţat prin e-mail după ce a fost preluată comanda de furnizorii de servicii de curierat sau a fost expediată prin Poşta Română. De asemenea, în situaţia în care Editura este înştiinţată de curier că livrarea nu s-a putut efectua deoarece nu aţi fost găsit la adresă şi nu aţi răspuns la telefon, veţi primi un e-mail, un sms sau veţi fi contactat telefonic de Editură.

Pentru comenzi cu o valoare egală cu sau mai mare de 150.00 lei, costul transportului este gratuit.

Pentru livrarea comenzilor, Cartea Daath foloseşte următoarele servicii:

A. Curier Rapid – Fan Courier – plata cu cardul – cost total: 13.09 lei

B. Curier Rapid – Fan Courier – plata cu ramburs – cost total: 17.85 lei

C. LivrariOnline, în Pachetomat sau livrare la domiciliu.

    LivrăriOnline Naţional - Cargus – 17.00 lei

    LivrăriOnline Bucureşti - Bookurier – 13.09 lei

    Ridicare personală din Pachetomat – cost total: 0.00 lei

D. Poşta Română – colet cu ramburs – cost total: 13.09 lei

Costul total include TVA, 19%!

Important: în situaţia în care adresa dvs. se află la o distanţă mai mare de 20 km de localitatea unde există un centru de distribuţie al firmei de curierat, coletul va fi expediat doar prin Poşta Română.

Pentru comenzile care conţin “colecţii” sau alte oferte-reduceri ocazionale, care au afişată in descrierea produsului  informaţia "Costul livrării este suportat de Editura" sau "transport gratuit" - costurile de expediţie sunt suportate de Editură, cu excepţia situaţiei în care adresa dvs. se află la o distanţă mai mare de 20 km de localitatea unde există un centru de distribuţie al firmei de curierat. În această situaţie, coletul va fi expediat doar prin Poşta Română.

Serviciile de expediţie nu fac obiectul vreunui angajament din partea Editurii.

Nu există produse în această categorie.