hourglass

La capătul şoaptelor

  • 35,00LEI

  • Fără taxe:33,33LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate:3500

overview

roman, suspans, psihologicSuspans, dramă, umor, acţiune. Un roman psihologic, îmbrăcat în hainele prozei fantastice, o carte ca un filmLa capătul şoaptelor are un subiect central neobişnuit: transplantul de cap.

În urma unui accident de maşină, personajul principal, Daniel Escu, îşi pierde tatăl dar şi capacitatea de a merge. Această condiţie nu-l împiedică să devină un adult prosper, cu o afacere de succes, ceea ce îi va permite să plătească costurile unei operaţii neobişnuite care promitea să-l reîntregească, să-i redea capacitatea de a merge.

În jurul lui Daniel Escu se construiesc şi se dezvăluie poveştile celorlalte personaje, ţesute cu măiestrie în pânza unui ecran metafizic, fiecare personaj demonstrându-şi importanţa până în punctul în care întrebări de natură filosofică şi spirituală apar firesc în mintea cititorului.

Un roman fascinant ca subiect, construcţie şi dezvoltare a planurilor temporale, un roman în care personajele, şi nu sunt puţine, par a fi piesele unui puzzle a cărui imagine se finalizează de-abia în ultimele pagini ale cărţii.


Autor: Mihai Cotea

Editor: Daniela Marin

Coperta: Irina Maria Gănescu

Tehnoredactor: Monica Hodor

Număr pagini: 252

ISBN 978-606-8597-19-5

Recenzie de Cristina Olteanu: https://imaginarycoffee.wordpress.com/2020/07/31/la-capatul-soaptelor-mihai-cotea/


Prezentare de carte: https://www.edituracarteadaath.ro/un-roman-de-iubit

Fragmente din carte:

Ciurigai

La semafor

Visul

Aparitia si aparenta

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
   Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: roman, suspans, psihologic