hourglass
  • Harta Conştiinţei

Harta Conştiinţei

  • 49,50LEI

  • 55,00LEI
  • Fără taxe:47,14LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate:5500

overview

evolutia constiintei umane, dependente, succes, vindecare, nivelurile constiintei
Harta Conştiinţei, o scală dovedită a energiei conştiinţei 

"A te strădui să evoluezi spiritual este cel mai mare dar pe care îl poţi oferi lumii."

“Cu toţii ne naştem cu un nivel de conştiinţă, o frecvenţă a energiei din vastul câmp al conştiinţei. Cu ajutorul Hărţii Conştiinţei putem înţelege cu adevărat întregul spectru al conştiinţei umane.”

“Simpla dorinţă de a deveni o persoană iubitoare şi de a-ţi alinia intenţia cu câmpurile de energie de la vârful Hărţii înseamnă să fii în slujba lumii în general. Modul de a şterge negativitatea lumii nu este atacând falsitatea, ci devenind atât de prietenos şi de iubitor pe cât este posibil în propriul domeniu al vieţii.”

“Puterea vine din alinierea cu acele tipare atractoare dominante care sprijină viaţa. Observăm această orientare în graţia şi prietenia pe care o arată adevăraţii oameni care au succes. Ei doresc să-i ajute pe alţii, să le fie bine. Chiar ingenuitatea şi naivitatea lor sau neîndemânarea fac parte dintr-un context al graţiei. Este ca şi cum, inconştient, ei ştiu când este cel mai graţios să fii ciudat. Acea ciudăţenie este ceea ce-i ajută pe alţii să se simtă confortabil. Cât de des ne gândim în urmă, la un moment în care, dintr-odată, am pretins că am uitat ceva sau că eram ameţiţi când, de fapt, singurul scop era de a uşura situaţia celeilalte persoane? Acesta este un exemplu care ne asigură că, consideraţia noastră pentru alţii naşte automat graţia care rezolvă nevoile din acel moment. 

"Succesul nu este nici ceva pe care îl avem şi nici ceva ce facem. Este o consecinţă automată a ceea ce suntem. Vieţile noastre şi tot ceea ce realizăm în lume sunt doar rezultate a ceea ce suntem cu adevărat în interiorul nostru şi ceea ce am hotărât să slujim. Acest adevăr este ceea ce ne face munca uşoară.” 

“Cea mai rapidă cale de a urca de la bază către vârful scării este alinierea cu adevărul şi cu iubirea.“ 

 - David R. Hawkins

Prima oară când am văzut Harta Conştiinţei era scrisă de soţul meu cu creta pe o tablă în holul casei noastre. L-am întrebat: “Ce e asta?” şi el a răspuns: “A, asta e Harta Conştiinţei.” Mi-a explicat că a făcut-o pentru a-i ajuta pe oameni să înţeleagă lumea. “Fiecare nivel al conştiinţei are propria sa viziune despre viaţă, despre Dumnezeu, propria viziune a sinelui, a emoţiilor şi procesului de evoluţie. Poţi vedea întreaga lume într-un singur grafic. Îţi arată o cale de ieşire din hăul disperării până sus, în starea Iluminării.” 

Astfel începe Prefaţa semnată de doamna Susan J. Hawkins, Preşedintele Institutului de Cercetare Spirituală, fondat de Dr. David R. Hawkins şi soţia doctorului Hawkins, cea care l-a sprijinit în tot ceea ce a urmat după desăvârşirea acestei hărţi a conştiinţei.  

Dacă aceasta este prima voastră carte despre acest subiect, nu trebuie să vă simţiţi intimidaţi. Harta este un instrument simplu, pe care îl poate folosi oricine şi nu trebuie să fii un geniu ca s-o înţelegi. Următoarele pagini conţin tot ceea ce aveţi nevoie pentru a avansa în viaţă, explicaţii ale modului în care funcţionează lumea, de ce se întâmplă lucruri în felul în care se întâmplă şi cum vă puteţi împlini la maximum potenţialul vostru. Harta poate explica unele dintre problemele de viaţă cu care vă confruntaţi şi, de asemenea, să vă reamintească de cea mai înaltă chemare a voastră. Citiţi şi vedeţi singuri cum se aplică pentru voi. 

 Editorul acestui volum, Dr. Fran Grace, profesor de studii religioase şi instructor fondator al programului de meditaţie de la Universitatea Redlands din California, este autorul mai multor cărţi, printre care The Power of Love: A Transformed Heart Changes the World (Puterea Iubirii: o inimă transformată schimbă lumea) (2019), dedicată doctorului Hawkins, publicată de Inner Pathway Publishing, organizaţie non-profit pe care a fondat-o în 2008, în acord cu îndrumarea doctorului Hawkins. În Introducerea acestui volum, pe care o semnează, Dr. Fran Grace ne mărturiseşte: 

Înainte de a muri Dr. Hawkins, în 2012, l-am rugat pe el şi pe Susan să facă o testare musculară pentru o listă de proiecte viitoare, dacă să fie făcute sau nu. Pe lista aceea era un „abecedar” al muncii sale. Răspunsul a fost afirmativ. Cartea pe care o ţineţi acum în mâini este împlinirea acelei intenţii.

Aceasta este o carte unică în opera sa deoarece oferă cititorului puţin din „aroma” învăţăturilor dr. Hawkins de a lungul mai multor subiecte: o explicare a Hărţii Conştiinţei, legătura noastră cu animalele, evoluţia conştiinţei, dezvoltare personală, leadership-ul iluminat, vindecarea fizică, succesul în afaceri, dependenţa, recuperarea, transcenderea barierelor ego ului, stările înalt spirituale, pentru a pomeni câteva. 

Spre deosebire de celelalte cărţi, Harta Conştiinţei expune cititorul la numeroase stiluri de comunicare: stilul lucrărilor publicate anterior, cel conversaţional şi cel al conferinţelor. Conţinutul este extras din toate cărţile sale, din câteva conferinţe şi conversaţii informale. Editarea prezentei cărţi a ţinut să faciliteze înţelegerea cititorului şi să condenseze materialul într un manual elementar. Pentru cititorii noi, cartea este o introducere în opera Dr. Hawkins şi este o edificatoare recapitulare pentru studenţii vechi. Toate calibrările din această carte au fost făcute de Dr. Hawkins şi Susan Hawkins înainte de trecerea lui în nefiinţă în 2012. Calibrarea este un termen pe care Dr. Hawkins l a folosit pentru a desemna folosirea metodei kine¬siologiei în verificarea nivelului conştiinţei (adică, al câmpului de energie) a ceva, în Harta Conştiinţei.

Dincolo de explicarea Hărţii Conştiinţei şi a evoluţiei conştiinţei în general, teme cu o importanţă deosebită în ceea ce priveşte aplicarea practică a învăţăturilor Dr.Hawkins, şi care au fost mai puţin abordate în volumele publicate anterior de Editura Cartea Daath, sunt atât de folositoare prezentei societăţi. Leadership-ul iluminat (sau cum ar putea fi viaţa oamenilor dacă conducătorii ar evolua spiritual), succesul în afaceri, înţelegerea dependenţei  şi paşii necesari pentru recuperarea din adicţie ar fi doar câteva dintre subiectele dezvoltate în prezentul volum.

Harta Conştiinţei conţine, de asemenea, mai multe detalii biografice din viaţa şi activitatea Dr.Hawkins, precum şi un Ghid pentru cititor, întrebări pentru studiul în grup.  

Cele trei secţiuni ale cărţii – Partea I, Fundamentele; Partea a II-a, Aplicaţii practice; Partea a III-a, Conştiinţa avansată – sunt împărţite în capitole clar definite. Iată Cuprinsul detaliat al cărţii:


PREFAŢĂ 13

Beneficiile aduse de Harta Conştiinţei... 14

Curajul… 15

Speranţa… 16

Depăşirea dificultăţilor… 16

Acceptă ceea ce eşti… 18

INTRODUCERE 21

Despre Dr. Hawkins… 22

Descoperiri… 29

Marea descoperire…  30

Căsătoria cu Susan: Harta Conştiinţei prezentată lumii… 35

Despre această carte… 38

Înţelegerea nivelurilor conştiinţei… 40

Abordarea cărţii… 46

Partea I – Fundamentele… 49

Capitolul 1 – Privire de ansamblu… 53

Înţelegerea calibrării conştiinţei… 53

Baza de date a conştiinţei… 57

Baza ştiinţifică a tiparelor atractoare… 59

Aplicaţii ale atractorilor… 64

Coloanele Hărţii… 65

Întrebări şi răspunsuri… 70

Capitolul 2 – Nivelurile conştiinţei… 77

Nivelul 20 al energiei: Ruşinea… 78

Nivelul 30 al energiei: Vinovăţia… 79

Nivelul 50 al energiei: Apatia… 80

Nivelul 75 al energiei: Durerea/Doliul… 81

Nivelul 100 al energiei: Frica… 81

Nivelul 125 al energiei: Dorinţa… 82

Nivelul 150 al energiei: Furia… 83

Nivelul 175 al energiei: Mândria… 84

Nivelul 200 al energiei: Curajul… 85

Nivelul 250 al energiei: Neutralitatea… 86

Nivelul 310 al energiei: Bunăvoinţă/Disponibilitate… 87

Nivelul 350 al energiei: Acceptarea… 88

Nivelul 400 al energiei: Raţiunea… 90

Nivelul 500 al energiei: Iubirea… 91

Nivelul 540 al energiei: Bucuria… 92

Nivelul 600 al energiei – Pacea… 93

Nivelurile energetice 700‑1000: Iluminarea… 94

Exemple din viaţa cotidiană despre felul în care nivelurile conştiinţei determină comportamentul uman… 95

Corelarea nivelurilor conştiinţei şi problemele sociale… 96

Întrebări şi răspunsuri... 100

Capitolul 3 – Evoluţia conştiinţei… 105

A avea – a face – a fi… 105

Evoluţia de la supravieţuire la iubire… 107

Calibrarea sub nivelul 200… 108

Calibrarea peste nivelul 200… 109

Evoluţia umană… 110

Diferenţele dintre „sub 200” şi „peste 200” ... 112

Consideraţii pentru şapte arii ale vieţii… 116

Intenţia: evoluţia dincolo de cauzalitate… 126

Întrebări şi răspunsuri… 130

Partea a II‑a – Aplicaţii practice… 137

Capitolul 4 – Sănătatea şi fericirea… 141

Corpul se supune minţii… 142

Depăşirea programelor negative… 145

Procesul autovindecării... 148

Paşii pentru autovindecare... 149

Compasiunea faţă de sine… 152

Starea de libertate interioară… 153

Capitolul 5 – „ABC”‑ul succesului în 10 paşi… 157

Pasul 1: Intenţia… 159

Pasul 2: Plăcerea… 161

Pasul 3: Capacitatea de a servi… 162

Pasul 4: Estetica… 163

Pasul 5: Atracţia… 165

Pasul 6: Încrederea… 166

Pasul 7: Nobleţea… 167

Pasul 8: Calitatea… 170

Pasul 9: Împărţirea… 172

Pasul 10: Bunăvoinţa... 173

Practici zilnice pentru success… 176

Alinierea busolei… 177

Capitolul 6 – Eliberarea de dependenţe 179

Adevărul despre adicţie… 180

Câmpurile de energie şi adicţia… 181

De ce să renunţi la o adicţie?... 184

Procesul care se petrece în conştiinţă în perioada de recuperare… 185

Cei 12 Paşi: eliminarea blocajelor… 189

Cei 12 Paşi ai Alcoolicilor Anonimi… 190

Puterea vindecătoare a unui grup iubitor… 195

„A obţine prin osmoză”… 196

Recunoştinţă, graţie şi serenitate… 197

PARTEA A III‑A – Conştiinţa avansată… 199

Capitolul 7 – Transcenderea barierelor înspre conştiinţa superioară... 203

Voinţa spirituală... 203

Rolul Graţiei ... 205

Experimentatorul: prova ego‑ului… 207

Dualităţile ego‑ului: atracţii şi aversiuni… 210

De la Ruşine la Mândrie… 226

De la Curaj la Extaz … 230

Calea renunţării… 232

Capitolul 8 – Adevărul spiritual, învăţători şi învăţături… 235

40 de caracteristici ale învăţătorilor integri şi ale învăţăturilor integre… 235

Educaţia spirituală… 240

Experienţa mistică… 245

Stări divine…248

Întrebări şi răspunsuri… 252

Capitolul 9 – Ghid pentru aspiranţii spirituali… 263

Direcţia spirituală… 265

Întrebări şi răspunsuri… 266

Cele mai valoroase calităţi şi atitudini ale aspirantului spiritual…  270

12 Adevăruri Spirituale… 270

14 Principii Spirituale… 272

Întrebări şi răspunsuri… 280

Concluzii – Esenţa Căii… 287

Unelte simple şi de mare valoare pentru călătoria spirituală… 288

ANEXA A – CALIBRAREA CONŞTIINŢEI… 291

Istorie şi metodologie… 291

Tehnica de testare… 292

Folosirea procedurii de testare în acest studio… 296

Discrepanţe… 298

Limite… 299

Descalificări… 299

ANEXA B – LISTE DE CALIBRĂRI PENTRU ASPIRANŢII SPIRITUALI… 301

Nivelul calibrat al unor învăţători şi al unor scrieri din palierul 600… 303

Nivelul calibrat al unor învăţători/învăţături din palierul 700... 304

Nivelul calibrat al unor învăţători şi scrieri situate peste nivelul 850… 305

Practici şi experienţe spirituale… 305

Practici... 306

Experienţe . 307

NOTE BIOGRAFICE ŞI AUTOBIOGRAFICE… 311

GLOSAR… 325

RESURSE PENTRU CONTINUAREA STUDIULUI... 335

GHID PENTRU CITITOR… 337

Volumul are 352 de pagini şi vă aşteaptă să-l parcurgeţi! 

Scrie o recenzie review

Te rog să intri in contul tău sau să te inregistrezi pentru a scrie o recenzie

Tags: nivelurile conştiinţei, adicţie, recuperare, succesul în afaceri, evoluţia conştiinţei, vindecare, spiritual, Harta Conştiinţei, David R. Hawkins

Noua politică de cookies UE
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.
Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.