hourglass

Descoperirea Prezenţei lui Dumnezeu – nondualitate devoţională - David R. Hawkins, M.D.,Ph.D.

  • 45,00LEI

  • Fără taxe:42,86LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate:4500

overview

prezenta, dumnezeu, nondualitate, david r.hawkins, evolutie spirituala, constiinta, devotiuneStările subiective ale misticului au prezentat un mare interes dintotdeauna dar, din punct de vedere istoric nu au fost niciodată clarificate într-un asemenea grad precum sunt prezentate în această semiautobiografică lucrare care oferă şi mijloacele prin care să identificăm rara apariţie a acestora, astfel fiind descrisă esenţa caracteristicilor Adevărului Spiritual.

Golită de doctrina ecleziastică sau sistemele de credinţă religioasă, pura esenţă a Adevărului Spiritual este revelată în puritatea sa cu o claritate nemaiîntâlnită. Devine clar că pentru “a cunoaşte” cu adevărat este “a fi” mai degrabă decât “a şti despre”. Motivul pentru care toate cărţile Dr. Hawkins încep şi se încheie cu Gloria in Excelsis Deo! devine evident.

A sasea carte din cea de-a doua serie concepută de autor, Descoperirea  Prezenţei lui Dumnezeu aduce clarificari suplimentare despre adevărata natură şi esenţa stării denumite “iluminare”. Cu toate că pentru explicarea şi contextualizarea sa este necesară o cercetare a conştiinţei, această carte este în primul rând un manual pentru devoţii spirituali serioşi, revelînd informaţii cunoscute doar acelora care au transcens eul pentru a atinge Realizarea Divină. Aceasta este calea interioară ce duce de la sine la Sine, iar descrierile stărilor progresive sunt dedicate iluminării cititorului.

Despre carte aici 

si aici

si aici

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
   Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: Descoperirea Prezenţei lui Dumnezeu – nondualitate devoţională - David R. Hawkins, constiinta, studiul constiintei, harta nivelurilor spirituale, harta constiintei, evolutie spirituala