hourglass

Viaţa dintre vieţi: hipnoterapia regresiei spirituale- Michael Newton, Ph.D.

  • 44,10LEI

  • 49,00LEI
  • Fără taxe:42,00LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate:4500

overview

hipnoterapia regresiei spirituale, ghid practic, spatiul si viata dintre vieti, suflet, evolutieDupă succesul obţinut prin promovarea rezultatelor obţinute prin tehnica de regresie spirituală în viaţa dintre vieţi, Dr. Michael Newton a decis să conducă formarea profesională a hipnoterapeuţilor dornici să cunoască şi să dezvolte pe mai departe tehnica sa. Astfel că, în anul 2002, cu ajutorul unor hipnoterapeuţi dedicaţi,  a fondat Societatea de regresie spirituală (Society for Spiritual Regression) şi a început să pregătească hipnoterapeuţi atestaţi şi dedicaţi perfecţionării studiilor şi practicii de regresionare a clienţilor în perioada petrecută în lumea spiritelor, între vieţile lor pământeşti.

Viaţa dintre vieţi: hipnoterapia regresiei spirituale reprezintă rodul a peste trei decenii de cercetări îndreptate în direcţia dezvoltării metodei clinice de hipnoză şi menite ajutorării clienţilor să ajungă la amintirile din viaţa lor ca suflete. Un element-cheie al cărţii de faţă constă în modalitatea de atingere a stşrii transei supraconştiente pentru reamintirea existenţei nemuritoare a clienţilor. Graţie unei percepţii înălţate, oamenii obişnuiţi pot găsi propriile răspunsuri la întrebările imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”

 
,,Această carte este, în primul rând, un „ghid practic”, în care am reunit şi explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clienţilor din viaţa lor din lumea spiritelor. Iar dacă prezentul volum se doreşte a fi un text metodologic util, ce se adresează profesioniştilor cu experienţă în domeniul hipnozei, el conţine şi noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrări Journey of Souls (Călătoria sufletelor) şi Destiny of Souls (Destinul sufletelor). Aceste noi studii de caz, precum şi întrebările pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizărilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte două cărţi amintite. Cele trei volume laolaltă reprezintă o trilogie dedicată cercetării vieţii dintre vieţi.
    Speranta mea este că ne aflăm la începutul unei mişcări care va deveni mondială în secolul XXI, oferind o metodă ce ne va permite o nouă înţelegere spirituală asupra propriei noastre fiinţe. Multiplele aplicaţii ale regresiei spirituale ne pot ajuta să înţelegem scopul existenţei noastre şi, atingând această cunoaştere, vom deveni mai buni." 

-Dr. Michael Newton

Fragment din PARTEA I

INTERVIUL PRELIMINAR

 Examinarea sistemului de credinţă al clientului

 Înainte de a intra în detaliile metodei de hipnoză potrivite pentru practicarea regresiei spirituale, cred că ar fi bine să reflectăm puţin la abordările dumneavoastră faţă de chestiunea vieţii dintre vieţi.  În calitate de regresionist spiritual, veţi avea de-a face cu numeroşi clienţi aflaţi într-un impas personal cu privire la credinţele lor, încă din clipa primului lor contact cu dumneavoastră. Modul în care veţi răspunde respectivelor îngrijorări ar putea să fie un factor determinant pentru client în decizia sa de a vă alege sau nu pe dumneavoastră.

 În vreme ce marea majoritate a oamenilor ce doresc să fie ajutaţi de dumneavoastră să-şi atingă amintirile eterne din viaţa lor ca suflete se simt bine cu credinţele lor, alţii sunt în conflict cu propriile credinţe religioase, manifestă îngrijorări cu privire la procedeele de hipnoză şi la momentul în care ating viaţa dintre vieţi sau se pot arăta sceptici în a vă acorda încredere pentru a le facilita accesul mental în lumea spiritelor.

 Îmi încep sesiunile explicând clienţilor potenţial neliniştiţi că îi voi ajuta să intre în regresia hipnotică cu o minte deschisă. Le pot spune, de asemenea, că indiferent de sistemul lor de credinţă, amintirile inconştiente ale oamenilor revelează acelaşi cămin în lumea spiritelor. Scepticii ar putea argumenta că acest tip de reasigurare este, de fapt, o precondiţionare a subiectului. Chiar şi aşa, după ce am condus mii de sesiuni de regresie hipnotică în viaţa dintre vieţi, consider potrivit să fac această afirmaţie dacă am de-a face cu un client cuprins de anxietate.

Discutând despre prejudecăţi, trebuie amintit şi faptul că au ajuns deja la cunoştinţa publicului cărţile mele referitoare la viaţa dintre vieţi. Dacă un potenţial client ridică posibilitatea de a fi influenţat în vreun fel prin citirea acestor cărţi, îi explic că, în timpul lungii perioade de practică dinaintea publicării cărţilor, nu obişnuiam să le spun prea multe clienţilor mei înaintea sesiunii propriu-zise.  În orice caz, veţi observa că acest lucru nu implică nici o diferenţă. De îndată ce un subiect intră, din punct de vedere mental, în lumea spiritelor prin hipnoză profundă, indiferent de ideologia sa sau de ceea ce i-aş fi spus eu în prealabil, relatările sale vor fi similare cu cele ale tuturor celorlalţi oameni care au fost acolo (în lumea spiritelor) înaintea lui.

Unii dintre hipnoterapeuţii pe care i-am pregătit mi-au spus că au avut clienţi care, deşi nu auziseră niciodată de mine sau de cărţile mele, au relatat exact aceleaşi lucruri despre lumea spiritelor. Diferenţele apar în ceea ce priveşte anumite activităţi ale sufletelor, pe care unii clienţi le văd clar, iar altora le rămân nedesluşite. Niciodată două sesiuni nu vor fi perfect identice, deoarece fiecare suflet are un anumit model energetic menit recuperării amintirilor sale nemuritoare, precum şi propria sa istorie, unică, a existenţei.

Dacă un potenţial client manifestă rezerve faţă de filosofia metafizică datorită unui sistem de credinţe rigid, acest fapt îi poate crea nelinişte interioară. Respectiva persoană v-a contactat tocmai pentru că doreşte să primească informaţii spirituale referitoare la sinele ei superior şi, totuşi, este trasă înapoi de rezervele pe care le are în plan ideologic. Adesea, când am avut de-a face cu asemenea cazuri, am decoperit că în spatele acestui conflict mental se găseau insatisfacţia şi nefericirea generate de felul în care respectivii indivizi priveau lumea şi propria lor viaţă la nivel conştient. Acest tip de persoane v-au contactat pentru că au atins în cele din urmă un punct în care au devenit doritori să găsească răspunsuri prin intermediul unei noi abordări.  În aceste circumstanţe, un terapeut eclectic poate fi un bun partener de discuţii filosofice deschise, reflexive, intrerpretative şi încurajatoare pentru potenţialul client.

Spre exemplu, în America, dată fiind societatea preponderent puritană, este foarte posibil să auziţi: „Aş vrea să văd cum este Paradisul, dar mi-e teamă să nu fac cumva vreun păcat prin faptul că am venit la dumneavoastră”. O altă reacţie de acelaşi tip poate suna astfel: ”cred în existenţa vieţii de după, dar oare trebuie să fiu şi un adept al reîncarnării pentru a putea fi un candidat optim pentru regresia spirituală?” Am avut o serie de clienţi ce proveneau din anumite culturi în cadrul cărora există puternice convingeri că viaţa este deterministă şi lasă oamenilor puţină posibilitate de control asupra propriului destin. Alte societăţi manifestă o atitudine deschisă faţă de reîncarnare şi destin, dar ritualurile lor implică existenţa unor zei mânioşi, spirite rele, şi târâmuri astrale indezirable după moarte. Unele sisteme de credinţă nu acceptă ideea conform căreia sufletul există într-o lume a spiritelor în perioada dintre vieţile fizice. Desigur, ateii şi agnosticii pot accepta anevoie existenţa unei puteri superioare şi a unui model mai înalt al universului. După cum am menţionat deja, indiferent de preconcepţiile ideologice din minţiile lor conştiente, odată ce aceşti oameni se află în stare de transă supraconştientă, ei vor avea aceleaşi amintiri cu privire la viaţa lor sufletească dintre vieţi precum toţi ceilalţi clienţi ai dumneavoastră.

Veţi fi adesea contactat de o serie de oameni contemplativi, indiferent de sistemul de credinţă pe care l-au îmbrăţişat, deoarece aceştia se găsesc în căutarea sensului propriei lor vieţi. Ei caută un tip diferit de spiritualitate, coerent şi semnificativ. Lăsând la o parte extremiştii şi doctrinele lor radicale, toate religiile conţin minunate mărturisiri ale compasiunii, carităţii şi iubirii. Totuşi, ele sunt ancorate de secole într-o serie de dogme instituţionale ce nu se mai potrivesc gândirii moderne.  În opinia mea, marile religii ale lumii sunt prea impersonale pentru mulţi oameni.  Într-un sens, aceste religii puternice au pierdut mult din esenţa contactului spiritual, individual cu divinul care le-a motivat originile şi ascensiunea. Oamenii sunt tulburaţi de această „evoluţie”.

Istoricul Arnold Toynbee a afirmat că, de-a lungul istoriei umanităţii, atunci când un sistem de credinţă depăşeşte faza în care constituie un model spiritual pentru oameni, este fie modificat, fie înlăturat. Trăim într-o lume percepută ca fiind haotică. Unii oameni consideră că haosul lumii contemporane constituie rezultatul propriilor noastre acţiuni, în vreme ce alţii dau vina pe Sursa care ne-a creat şi întorc spatele oricărei credinţe. De-a lungul numeroşilor mei ani de practică privată, am văzut că un număr tot mai mare de oameni se află în căutarea unei conştiinţe spirituale individuale şi unice pentru ei, precum şi lipsită de orice fel de intermediari care ar dori să-şi impună voinţa asupra a ceea ce tot ei pretind a fi spiritual.

Cu toţii avem tendinţa de a fi intoleranţi cu oamenii care cred în altceva decât noi. Astfel, este normal să aveţi unele înclinaţii personale spre adevărurile pe care le îmbrăţişaţi, dar - ca regresionişti spirituali - acest lucru nu trebuie să vă afecteze receptivitatea spre ideile exprimate de clienţi.  În calitate de terapeut al regresiei în viaţa dintre vieţi, menirea dumneavoastră este să ajutaţi clientul să atingă deopotrivă înţelegerea şi echilibrul sufletesc cu privire la propria-i existenţă, însă fără a vă impune valorile. Tot ceea ce clientul trebuie să ştie se află, de fapt, în propria sa minte. Pe cât posibil, trebuie să le permiteţi să-şi recunoască şi interpreteze singuri propriile amintiri.  Înţelegerea şi energia dumneavoastră tămăduitoare, pozitivă sunt vitale atunci când lucraţi asupra viziunii interioare a clientului cu privire la propria sa viaţă de suflet.  În acest fel, facilitaţi, de asemenea, alinierea energiei vibraţionale a sufletului clientului cu ritmul creierului său uman.

 Încerc să le explic clienţilor mei (proveniţi din numeroase sisteme de credinţă filosofice) că trăim într-o lume imperfectă, pentru ca ei să aprecieze perfecţiunea. Ne străduim din greu să ne îmbunătăţim prin intermediul liberului arbitru şi al schimbării. Căutarea înţelepciunii şi înţelegerii interioare este esenţială, deoarece până nu vom găsi o cunoaştere personală interioară în spatele doctrinelor instituţionale dezvoltate de către alţii cu multă vreme în urmă, nu vom putea fi cu adevărat înţelepţi în ceea ce priveşte modul în care să ne trăim astăzi vieţile pe Pământ.

Adevărurile actuale sunt urmate, cu fiecare nouă generaţie, de o serie de adevăruri mai înalte. Tocmai această progresie a cunoaşterii, laolaltă cu o conştienţă acută a propriei noastre fiinţe, constituie esenţa exprimării identităţii noastre personale. În calitate de regresionişti spirituali care utilizează puterea hipnozei, suntem binecuvântaţi astăzi cu un nou mediu al intervenţiei terapeutice. Dacă puteţi ajuta oamenii să înţeleagă lumina divinităţii din propria lor fiinţă, impulsionându-le astfel descoperirea de sine, atunci veţi aduce o contribuţie reală pe drumul iluminării supreme a rasei noastre.

Cine sunt, de ce sunt aici, de unde vin? - Instagram

Alte fragmente aici - blog

Scrie o recenzie review

Te rog să intri in contul tău sau să te inregistrezi pentru a scrie o recenzie

Tags: viata dintre vieti, michael newton, carte, hipnoterapie, regresie, spatiul dintre vieti, suflet, eternitate, viata, moarte, viata dupa moarte, hipnoza, regresie spirituala, convingeri, credinte, evolutie, vindecare, metafizica, cunoastere, spiritual

Noua politică de cookies UE
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.
Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare.
Află in sectiunea Politica de Cookies mai multe despre cookie-uri, inclusiv despre posibilitatea retragerii acordului.