hourglass

Colecţia Michael Newton, Ph.D.

  • 139,90LEI

  • Fără taxe: 133,24LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate: 14000

overview

ce fac sufletele dupa moartea corpului, hipnoterapie, regresie, transport gratuitCostul transportului este inclus!

Călătoria sufletelor şi Destinul sufletelor au fost primele cărţi publicate în catalogul Editurii Cartea Daath. Au apărut în anul 2004 şi de-atunci continuă să fie căutate. Studiile de caz pe care le prezintă psihoterapeutul Michael Newton reprezintă dovezi ale vieţii de după moarte şi nu numai. Cea mai spectaculoasă descoperire pe care a făcut-o autorul nu a fost regresia într-o viaţă anterioară care, de regulă, are legătură cu cea prezentă a clientului, ci descoperirea spaţiului dintre vieţi. Acest spaţiu este organizat aproape la fel ca pe Pământ, sufletele învaţă acolo cum să trăiască experienţele în trupuri şi în medii mult diferite de cele „de Acasă”.

După succesul primei cărţi, Michael Newton a înţeles că, indiferent cât de sceptic era el însuşi, informaţiile acestea erau mult aşteptate de oameni, aşa că a purces la alcătuirea celei de-a doua cărţi, Destinul sufletelor. Informaţii despre felul în care sufletele îşi aleg experienţele pe Pământ, despre sufletele partenere, despre destinul ales, despre ghizii spirituali şi despre calificările pe care le obţin sufletele în spaţiul dintre vieţi au explodat în lumea hipnoterapeuţilor, astfel că Michael Newton a fost nevoit să creeze o şcoală pentru cei doritori să încerce metoda lui de regresie hipnotică.

Astfel, in anul 2004 publică Viaţa dintre vieţi, o a treia carte ce completează trilogia studiilor de caz referitoare la spaţiul, lumea, universul, viaţa de dincolo de viaţa corpuluiuman,  experienţa acelei părţi din noi care nu moare.

https://www.edituracarteadaath.ro/carti/stiinta-si-spiritualitate/michael-newton-calatoria-sufletelor-cartea-daath

https://www.edituracarteadaath.ro/carti/stiinta-si-spiritualitate/michael-newton-destinul-sufletelor-cartea-daath

https://www.edituracarteadaath.ro/carti/stiinta-si-spiritualitate/michael-newton-viata-dintre-vieti-cartea-daath
Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
    Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: calatoria sufletelor, destinul sufletelor, viata dintre vieti, michael newton, colectie de autor