hourglass

Colecţia Terapii pentru minte, inimă şi trup

  • 79,00LEI

  • 83,00LEI
  • Fără taxe: 75,24LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate: 8000

overview

Fluxul, Orice poate fi vindecat, Puterea spirituala a empatieiTransport gratuit!

Orice poate fi vindecat cercetează idei despre “cum” suntem noi, din punct de vedere fizic, o reflectare a “cui” suntem şi “cum” este viaţa noastră. Ne împinge să facem schimbări şi să ne asumăm responsabilitatea pentru sănătatea noastră şi starea noastră de bine. Tehnicile descoperite de autorul cărţii pot fi folosite de oricine. Vindecătorul interior, maestrul stării noastre de bine, intră în acţiune odată cu deschiderea minţii omului spre această perspectivă, ca şi cum ai deschide o fereastră prin care, pentru prima oară pătrunde lumina soarelui.

https://www.edituracarteadaath.ro/oferte-reduceri-cartea-daath/martin-brofman-orice-poate-fi-vindecat-cartea-daath

Fluxul-40 de zile pentru o transformare totală a vieţii - Tara Meyer-Robson

TARA este un Mentor autentic care propune un program personalizat, un program de transformare holistică a minţii, a corpului şi a vieţii. Metoda Fluxului are ca bază identificarea Factorului de Flux personal şi a Tipului de Realitate pe care o trăieşte în prezent individul. Pornind de la aceste rezultate, cititorul îşi poate construi un tipar de exerciţii personalizate ce îl vor ajuta să realizeze acele schimbări pe care şi le doreşte. Nenumăraţi participanţi la acest program sunt dovada vie că el acţionează în mod benefic şi eficient.
https://www.edituracarteadaath.ro/carti/terapii-pentru-minte-inima-si-trup/tara-meyer-robson-fluxul-40-de-zile-pentru-o-transformare-totala-a-vietii-cartea-daath

Puterea spirituală a empatiei - Cyndi Dale

"Empatia este marele conector. Este podul care ne readuce aproape, aproape de noi înşine, de alţii şi de Divin în toate formele sale şi fără de formele gloriei sale. Indiferent cât de multă  suferinţă personală sau colectivă ne-au ţinut separaţi, empatia ne poate aduce din nou împreună. În esenţă, cred că empatia este singurul şi cel mai important vehicul pe care îl avem la dispoziţie pentru a accesa iubirea pe această planetă. Este codată fizic în noi şi noi ne conectăm emoţional cu ea. Felul în care folosim acest vehicul depinde de sistemul credinţelor noastre şi de capacităţile mentale. Totuşi, el ne permite să oglindim Marele Spirit."

https://www.edituracarteadaath.ro/carti/terapii-pentru-minte-inima-si-trup/cindy-dale-puterea-spirituala-empatie-cartea-daath


Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
    Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: pachet, Fluxul, Orice poate fi vindecat, Puterea spirituala a empatiei, transport gratuit