hourglass

Extrase video din Colecţia “David R.Hawkins”


Am adunat câteva fragmente din cele opt volume ce alcătuiesc Colecţia “David R. Hawkins”, opt dintre lucrările doctorului şi învăţătorului spiritual, cercetător al conştiinţei, fondator al Institutului de studii aplicate ale conştiinţei, despre care puteţi afla mai multe în articolul:

https://carteadaath.com/2018/06/03/sir-david-r-hawkins-m-d-ph-d/

Modelarea neuropsihologică pomenită în volumul Putere versus forţă – determinanţii ascunşi ai comportamentului uman nu studiază numai memoria. 

“Prin intermediul modelelor neurale în cadrul cărora au fost identificate şi reţele de atractori este studiată în special funcţionarea memoriei. Concluziile cercetărilor actuale afirmă că reţele neurale ale creierului acţionează ca un sistem de modele de atracţie, iar amintirile stocate ca atractori, în aşa fel încât sistemul nu se comportă deloc aleatoriu, deşi, luat în parte, fiecare neuron se poate comporta astfel.”
Sistemul se comportă conform “principiilor de organizare şi funcţionare” a câmpului dominant la care se racordează individul, cu voie şi ştiinţă sau în absenţa voinţei, în prezenţa confortabilei ignoranţe, sub presiunea câmpului cu care rezonează. 
“Vindecarea corpului urmează vindecării minţii.” – David R.Hawkins, Vindecare şi recuperare

Cele opt volume, cărţi fundamentale pentru trezirea şi evoluţia conştiinţei omenirii, aici:

În aceeaşi categorie, Oferte-reduceri, veţi descoperi celelalte titluri care, în luna ianuarie, au preţuri reduse.
Sănătate, bucurii, Iubire, Pace!

Tags carti fundamentale, adevar, constiinta, evolutie, harta nivelurilor constiintei, vindecare


Write a Comment

Note: HTML is not translated!
   Bad           Good
Captcha

Related Posts

Sănătatea este o expresie a respectului de sine – David R. Hawkins

ByDaniela Marin /10 April, 2020

La baza Hărţii Conştiinţei se găsesc câmpurile energetice care contribuie la boală, iar deasupra nivelului 200 sunt câmpuri energetice care sprijină viaţa. Fiecare dintre aceste câmpuri sunt corelate cu o emoţie. Ceea ce este împotriva vieţii conţine..

Presiunea sentimentelor – Letting Go-Calea renunțării

By /10 April, 2020

Dacă ne privim viaţa îndeaproape, ne dăm seama că ea constituie, în esenţă, o lungă şi complicată luptă pentru a încerca să scăpăm de temerile noastre interioare şi a ne îndeplini aşteptările pe care le-am proiectat asupra lumii. Presărate printre ac..

Ce este iubirea?

By /10 April, 2020

R: Iubirea este înţeleasă greşit ca fiind o emoţie; de fapt, este o stare de conştienţă, un mod de a fi în lume şi de a ne înţelege şi a ne privi atât pe noi înşine, cât şi pe ceilalţi...

Aroganţa forţei

By /10 April, 2020

Violenţa înseamnă forţă; deoarece Gandhi era aliniat la putere şi nu la forţă, el a interzis orice folosire a violenţei în cauza sa. Şi, pentru că dădea glas unor principii universale (calibrate la nivelul 700), el a putut uni voinţa poporului. Atunc..

Managementul crizelor majore - David R. Hawkins

By /10 April, 2020

Fragmente din Capitolul "Managementul crizelor majore" - Vindecare şi recuperare - David R. Hawkins Toţi suntem asaltaţi de crize majore ale vieţii într-un moment sau altul, dar câţi dintre noi ştiu cum să se descurce cu moartea, divorţul, separare..

Adoptarea atitudinii pozitive

By /11 April, 2020

Fragmente din cartea "Transcenderea nivelurilor conştiinţei – Scara spre Iluminare" – David R. Hawkins Puterea de a adopta atitudini pozitive în locul celor negative depinde de voinţă. Invocarea ajutorului divin are drept rezultat un proces transfor..

Salvarea omenirii

By /12 April, 2020

Fragmente din cartea "Sinele: Realitate si subiectivitate", de David R. Hawkins, Cap. V: Realitatea spirituală Nivelul calibrat al acestei cărţi este 999,8, aproape nivelul conştiinţei unui avatar precum Buddha, Iisus, Krishna (1000) Mesia aduce o ..

Related Products