hourglass

7 Albume Ioan Gyuri Pascu

  • 55,00LEI

  • Fără taxe: 46,22LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate: 3000

overview

Ganduri nevinovate, Stangul de a visa, Prinde o stea, Jocul de-a joaca, 12 ani, 12 balade, La jumatatea vietii, Electromagnetic Love7 din cele 13 albume compuse şi publicate de Ioan Gyuri Pascu, între 1992 şi 2015. Cu coperţile originale, aşa cum au fost publicate (şi nevândute), albumele din această mini-colecţie reprezintă acea jumătate mult iubită de cantautor, jumătate din opera sa muzicală publicată.

În afară de albumele sale muzicale, Ioan Gyuri Pascu a compus muzica pentru piesele de teatru pentru copii: Cântăreţii din Bremen (regia Attila Vizauer), Bambi (regia Attila Vizauer), Casa Pisicii (regia Lenuș-Teodora Moraru). O altă piesă de teatru ce a fost însoţită de muzica sa este Domul din Milano fotografiat de… o piesă pentru teatru radiofonic de Sorana Coroama-Stanca (regia Attila Vizauer) în care a şi jucat, şi, de asemenea, piesa Vicontele de Eugen Ionesco, în regia Luminiţei Văleanu, piesă a cărei ilustraţie muzicală a fost semnată de Ioan Gyuri Pascu.  

A compus muzica pentru filmul de scurt metraj Zapping şi pentru pelicula de lung metraj Occident, ambele în regia lui Cristian Mungiu. 

Acestea sunt doar câteva dintre realizările muzicale ale cantautorului Ioan Gyuri Pascu.

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
    Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: Albume, muzica, Ioan Gyuri Pascu