hourglass

Orice poate fi vindecat - Martin Brofman

  • 21,00LEI

  • 30,00LEI
  • Fără taxe: 20,00LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate: 3000

overview

vindecarea, constiinta, credinta, schimbarea paradigmei, energia vindecariiO carte incredibilă şi revoluţionară, plină de metode de vindecare, tehnici şi instrumente pe care le poate folosi oricine.

“M-am eliberat din ghearele unei boli terminale pe care medicina tradiţională o considera fără speranţă, de netratat, şi am revenit la starea de sănătate perfectă. Cred că noi toţi suntem vindecători şi că undeva, în adâncul nostru ştim că orice poate fi vindecat.”

 Eşti 100% sănătos, 100% din timp atât în corpul cât şi în mintea ta? Atunci această carte nu este pentru tine. Este pentru restul lumii, pentru aceia care sunt marcaţi din când în când sau des de boli minore sau majore, acute sau cronice. Această carte este un ghid ce conţine tehnici pe care le poate folosi oricine, vindecători profesionişti, terapeuţi dar şi pacienţii lor, deopotrivă.

Orice poate fi vindecat cercetează idei despre “cum” suntem noi din punct de vedere fizic o reflectare a “cui” suntem şi “cum” este viaţa noastră. Ne împinge să facem schimbări şi să ne asumăm responsabilitatea pentru sănătatea noastră şi starea nostră de bine. Martin este o dovadă vie a efectelor tehnicilor lui.

 “Totul începe în conştiinţa voastră.

Tot ceea ce se întâmplă în viaţa voastră şi tot ceea ce se întâmplă în corpul vostru începe cu ceva care se întâmplă în conştiinţa voastră.

Pe măsură ce vi se întâmplă anumite lucruri în viaţa voastră, alegeţi să răspundeţi acestora într-un anume fel. Luaţi decizii. Decideţi ce să simţiţi, ce să gândiţi, ce să faceţi. Sau decideţi să nu decideţi. Şi asta e o decizie.”

 “Starea naturală a conştiinţei este starea de echilibru. Vindecarea este întoarcerea la starea naturală de echilibru şi integralitate. în societatea noastră aţi fost învăţaţi să vă orientaţi după  credinţa că ceea ce cauzează boala sau rănirea este în afara voastră. în timp ce acesta este într-adevăr adevărat în planul fizic este, de asemenea, adevărat că aceasta se întâmplă numai când cauzele din conştiinţa voastră o permit. Dacă continuaţi să vă orientaţi către căutarea altor cure, remedii în afara voastră, aveţi tendinţa să nu vedeţi cauzele din viaţa voastră şi tensiunile din conştiinţa voastră care sunt corelate cu, şi, de fapt crează simptomele la nivelul fizic. Atunci, vă vedeţi ca o victimă a mediului înconjurător. Şi aveţi tendinţa să nu eliminaţi tensiunile din conştiinţa voastră care stau între voi şi sănătatea şi fericirea pe care le căutaţi.

Dacă alegeţi să faceţi ceva în legătură cu simptomele într-un mod diferit decât cel al căilor tradiţionale, puteţi face aceasta prin reorientarea voastră către percepţia că totul începe în propria voastră conştiinţă. în acest fel vă asumaţi responsabilitatea pentru tot ceea ce se întâmplă în corpul vostru, în viaţa voastră şi pentru ceea ce alegeţi să permiteţi şi să acceptaţi în conştiinţa voastră.

 Această carte are intenţia de a fi o reamintire a legăturilor dintre conştiinţa voastră şi corpul vostru. Este un manual de folosire a echipamentului pe care l-aţi avut de când aţi venit aici, în lumea aceasta, la fel ca şi pentru uneltele pe care le aveţi, care sunt, de asemenea, de găsit în voi înşivă, în noi toţi.

Noi toţi suntem vindecători şi undeva în adâncul fiinţei noi ştim că orice poate fi vindecat. 

Scopul acestei cărţi este de a prezenta vindecarea ca o tehnologie a conştiinţei, cum de altfel şi este, un set de instrumente accesibile oricărei persoane ce doreşte să înveţe acest proces. Este un manual tehnic al procesului vindecării, combinând concepte din tradiţia orientală cu psihologia occidentală. Cititorii care sunt familiarizaţi cu filozofiile ezoterice vor găsi o clarificare a conceptelor, iar cei care nu au avut contact cu aceste filozofii şi nu au deloc informaţii în acest domeniu vor găsi ideile şi tehnicile atât de simplu prezentat, încât vor fi capabili să le asimilize şi să le aplice cu uşurinţă.

Sunteţi capabili să vă amintiţi gradul în care vă creaţi realitatea. Puteţi să vă mai amintiţi şi de capacităţile voastre nelimitate, de instrumentele naturale din interiorul vostru pe care le aveţi oricând la îndemână pentru vindecare, amintindu-vă şi modul în care să le folosiţi. Puteţi să vă amintiţi că puteţi să alegeţi să răspundeţi mediului înconjurător într-un mod diferit, acela care vă este cel mai convenabil vouă înşivă.          


 

Fragment din Capitolul I

VINDECĂTORII ŞI VINDECAREA

     Definim vindecarea ca “revenirea la starea de echilibru şi armonie”. Cel care îl vindecă pe un altul îl ajută să revină la starea de bine. Cei care se vindecă pe sine sau care parcurg un proces de autovindecare  revin la starea de bine.

        Cuvântul “vindecare” este folosit pentru a descrie un proces care are drept scop revenirea la starea de bine a subiectului, a persoanei care primeşte vindecarea. Este de asemenea felul în care denumim rezultatul final atunci când  procesul are succes. Spunem că persoana s-a vindecat. Vindecarea poate fi parţială sau totală. Dacă este parţială, starea persoanei este ameliorată parţial. Spunem că până acum am obţinut o vindecare parţială. Dacă vindecarea este totală, spunem că persoana s-a vindecat, că este vindecată.

Vindecătorul este  o persoană care participă la procesul de vindecare, care are intenţia de a ajuta subiectul să revină la starea de bine. Folosim acelaşi termen pentru a descrie pe cineva care a avut rezultate bune în acest proces în trecut. Deoarece numai vindecătorii pot vindeca, oricine a înregistrat succese în procesul  de vindecare este un vindecător. Se subînţelege că cei pe care îi denumim vindecători au capacitatea de a obţine rezultate bune în acest proces. Noi considerăm că toţi ne naştem cu această capacitate şi trebuie doar să învăţăm metodele de utilizare a mijloacelor pe care le avem deja. La acest nivel, considerăm că toţi suntem vindecători, fie latent, fie deja manifestându-ne ca atare .

Ca şi în medicină, rezultatele nu  pot fi garantate. Succesul se obţine însă prin combinarea unor condiţii care au fost îndeplinite şi care pot fi cuantificate. Acestea depind de gradul de îndemânare şi de pregătirea vindecătorului în ceea ce priveşte utilizarea mijloacelor care îi stau la dispoziţie; gradul în care cel care are nevoie de vindecare este deschis faţă de acest proces şi faţă de procesul de transformare care însoţeşte vindecarea în mod necesar; şi, de asemenea, interacţiunea dinamică dintre vindecător şi subiectul care necesită vindecare.

Evident, vindecarea poate avea loc pe multiple planuri care includ nivelul fizic, mental, emoţional şi spiritual, iar vindecătorii pot fi şi ei de multe categorii.Unii vindecători lucrează cu energia lui Dumnezeu şi simt că sunt doar canale pentru lucrarea făcută de Dumnezeu. Alţii lucrează având sentimentul unei mai mari implicări personale în procesul de vindecare, au sentimentul că ei sunt cei care fac într-adevăr ceva sau pot chiar să nu creadă în Dumnezeu. Oricare ar fi calea, oamenii sunt vindecaţi.

Nu există nici un motiv pentru care cineva să continue să sufere dacă există mijloacele să fie ajutat. Ajutorul poate fi privit ca un gest umanitar, oferit gratuit de cineva care are alte credinţe, dar care dispune de mijloacele şi calificarea adecvată.

Unii vindecători lucrează cu ideea menţinerii purităţii vehiculului, respectiv a propriului corp, prin care energia vindecătoare trebuie să circule, iar alţii lucrează cu ideea că dragostea care vindecă este pură, indiferent de nevoile individuale de “combustibil” sau de starea vehiculului. Unii vindecători consumă carne, în timp ce alţii sunt vegetarieni. Unele tehnici şamanice implică utilizarea de droguri, în timp ce alţi vindecători le evită.Unii vindecători folosesc diferite substanţe, ca ierburi sau diferite tipuri de produse medicinale, în timp ce alţii lucrează numai cu puterea conştiinţei. Cu unii vindecători te simţi bine când îi ai în preajmă, în timp ce pe alţii poţi să îi iubeşti mai bine de la distanţă.Toţi au însă în comun capacitatea de a ajuta o altă fiinţă să revină la experienţa de integralitate, deplinătate a fiinţei.Toţi slujesc comunitatea căreia îi aparţin, deoarece fac ceva care îi ajută efectiv pe membrii acelei comunităţi.

Atunci când luăm în considerare toate aceste date, devine evident că nu trebuie să-ţi schimbi felul de a fi pentru  a intra în comunitatea vindecătorilor. Prima regulă este pur şi simplu să fii tu însuţi şi să faci ceea ce este cel mai eficient pentru tine, chiar dacă ceea ce faci este diferit de ceea ce fac ceilalţi din jurul tău.

Nu contează care sunt obiceiurile voastre, obiceiurile alimentare, obiceiurile sexuale sau valenţele sociale.Valoarea voastră pentru comunitate stă în capacitatea de a-i vindeca pe ceilalţi.

Dacă aveţi succes în acest domeniu, atunci sunteţi vindecători, şi acesta este un lucru pe care nu vi-l poate lua nimeni, şi care nu poate fi invalidat de o altă persoană, indiferent de ideile limitative pe care le are acea persoană.

Atunci când funcţionaţi ca vindecători, sunteţi membri ai comunităţii vindecătorilor care se extinde în toate segmentele populaţiei, fiind încadrat în mediul în care acţionaţi. Vindecătorii se află în toate segmentele societăţii în care vindecarea este necesară, şi până acum nici unul din aceste segmente nu a fost exceptat. Uneori chiar vindecătorii au nevoie de vindecare.

Unii vindecători lucrează în comunităţile ştiinţifice, alţii lucrează în comunităţi spirituale sau în domeniul militar ori în cel politic. Vindecătorii pot fi găsiţi în cercurile respectate şi acceptate ale societăţii, dar şi în cercuri aflate la graniţa inferioară a culturii sau chiar dincolo de ea.

A fi capabil să utilizezi eficient un set de mijloace pentru a vindeca pe altcineva nu te face în mod inerent mai puternic sau mai bun decât ceilalţi, aşa cum a şti să citeşti nu te face mai puternic sau mai bun decât ceilalţi. Amândouă sunt deprinderi valoroase pe care le poate învăţa oricine şi care sunt, de fapt, predate chiar copiilor. Cum putem să ne împăunăm cu capacităţile noastre de a utiliza aceste tehnici care pot fi învăţate şi de copii de 6 ani?

Este adevărat că există vindecători care s-au bazat pe superstiţiile şi ignoranţa celor din jurul lor pentru a-şi înfăptui scopurile lor personale. Aceasta se întâmplă însă din ce în ce mai rar, deoarece tot mai multe persoane descoperă cât de accesibile şi uşor de folosit sunt tehnicile de vindecare, precum cele care sunt pezentate în această carte.

întrebarea nu este dacă vindecarea funcţionează, ci mai degrabă  cum se poate înfăptui. Obiectivul acestei  cărţi este să explice cum se obţine vindecarea.

Oricine poate utiliza aceste tehnici.

Oricine poate vindeca.

Orice poate fi vindecat.

Alte fragmente: aici

si aici

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
    Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: Orice poate fi vindecat, Martin Brofman, vindecarea energetica, vindecarea psihoemotionala