hourglass

Călătoria Sufletelor

  • 49,52LEI

  • 52,00LEI
  • Fără taxe:47,16LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate:5000

overview

viata sufletului dupa moarte, regresie, hipnoterapieCălătoria Sufletelor ne dezvăluie ce se întâmplă imediat când survine moartea. Descoperim  poarta spre lumea spiritelor şi ce înseamnă întoarcerea acasă ghizii, cum ne conduc ghizii spre grupul din care facem parte ca spirit. Mai mult, descoperim în această carte stadiile de dezvoltare ale spiritelor, felul în care este organizată lumea spiritelor. Toate aceste informaţii i-au fost furnizate autorului, dr. Michael Newton, de subiecţii pe care i-a intâlnit în zecile de mii de şedinţe de hipnoterapie. Volumul a fost tradus în foarte multe limbi şi a devenit foarte curând un bestseller.   Considerat un pionier al dezlegării misterelor vieţii noastre în lumea spiritelor, după apariţia primei cărţi, Călătoria Sufletelor, autorul a fost impins de cititori să continue dezvăluirile studiilor sale, astfel că, în anul 2002 a apărut şi Destinul Sufletelor

Iata cateva ecouri primite de la cititori dupa aparitia primei editii a cartii in SUA:

Călătoria Sufletelor este o capodoperă care va rămâne în amintire mult timp după ce alte cărţi din acest domeniu vor fi uitate. Felicitări.

Frank, Boston, MA

 Cartea dumneavoastră m-a făcut conştientă de sinele meu interior şi a dat un sens scopului meu în viaţă. A fost spirituală fără dogmă religioasă. Cum pot să vă mulţumesc?

Vicki, Amsterdam, Olanda

După ce am cumpărat cartea Călătoria Sufletelor am purtat-o cu mine peste tot pe unde am fost, pentru cănu am mai putut să o las jos. Cartea dumneavoastră m-a impresionat aşa cum nici o altă lucrare nu a făcut-o până acum.

Viola, Toronto, Canada

 Cred că această carte spirituală, plină de har, nu are cu ce se compara în orice literatură existentă despre Lumea Spiritelor, legile şi procesele ei.

Joti, Istanbul, Turcia

Trebuie să vă spun că aceasta este cea mai serioasă şi cea mai interesantă carte ce descrie perioada de viaţă dintre reîncarnări. Nici o altă lucrare nu conţine asemenea detalii. Puterea sa vine din maniera critică cu care v-aţi chestionat pacienţii dumneavoastră.

Zeljko,Tubingen, Germany

 Călătoria Sufletelor este o carte clasică ce ar trebui să existe în orice bibliotecă. Mă întreb dacă vă daţi seama câte inimi aţi atins?

J.C., Dublin, Ireland

Fragmente din carte:

"metamorfoza"

"inelul destinului"

"alegerea vietii"

"dorul de acasa"

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
   Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: regresie, psihoterapie, spatiul dintre vieti, sufletul dupa moarte