hourglass
Sursa din voi înşivă

Sursa din voi înşivă

  • 17 April, 2020
  • 550
  • 0

„Eul” vostru de azi este alcătuit dintr-o mulţime de fragmente de energie reciclată. Sunteţi alcătuiţi, de fapt, din particule care au fost cândva Shakespeare, Gandhi sau Maica Tereza. Alte particule provin de la foşti preşedinţi, specialişti în domeniul aerospaţial şi milionari. Conţineţi chiar particule care au fost, odată, Iisus, Krishna,Buddha, Muhammad şi orice altă ilustră personalitate spirituală.


Vedeţi, voi nu sunteţi doar un singur individ. Sunteţi, mai degrabă, alcătuiţi din energia oamenilor care au plecat înaintea voastră; toţi cei pe care-i admiraţi sau cărora doriţi să le semănaţi fac, de fapt, parte din voi.


Când spuneţi „sunt”, vă utilizaţi forţa co-creatoare pentru a declara care este expresia Sursei pe care aţi adoptat-o în acel moment. Dacă spuneţi „sunt sărac”, alegeţi să exprimaţi Sursa în calitate de om sărac. Când spuneţi „sunt bolnav”, creaţi experienţa bolii. Dacă spuneţi „sunt puternic, sunt bun, sunt iubire”, alegeţi să vă exprimaţi forţa-Sursă în conformitate cu aceste calităţi.


Deveniţi conştienţi de Sursa din voi înşivă şi din ceilalţi. Priviţi pe oricine şi orice ca Sursa care vi se înfăţişează sub acest aspect. Priviţi întreaga viaţă cu încântare, minunaţi-vă şi înclinaţi-vă cu respect faţă de creaţia-Sursă pe care o co-creaţi.
Încă şi mai important, alegeţi să vă vedeţi aşa cum sunteţi în realitate: un Creator al vieţii care co-creează viaţa împreună cu Sursa însăşi şi care este inundat de lumina Sursei. Folosiţi această putere cu responsabilitate conştientă; faceţi din momentul acesta şi din oricare alt moment o creaţie care să fie cea mai bună cu putinţă pentru voi şi pentru tot ce înseamnă viaţă. În definitiv, nu asta ar face şi Sursa?


Ca urmare a forţei gândului colectiv şi a tendinţelor zilei, trebuie să fiţi foarte atenţi când alegeţi să credeţi ceva. Puteţi lua decizia de a lăsa baltă standardele şi de a alege orice doriţi, oricât de diferit ar fi ceea ce vă doriţi de gândirea obişnuită. Nu trebuie să fiţi la remorca nimănui sau să vă alăturaţi altora din teama de a nu fi considerat corespunzător, ori ca urmare a lipsei de stimă de sine. Orice credeţi, creaţi, şi vă revine responsabilitatea de a vă asigura că tot ceea ce credeţi se armonizează perfect cu frecvenţele iubirii, credinţei şi abundenţei, indiferent dacă asta este sau nu la modă printre oamenii pe care-i cunoaşteţi sau chiar cu societatea în ansamblu.

fragmente din cartea 

Fluxul – 40 de zile pentru o transformare totală a vieţii de Tara Meyer-Robson

Tags co-creator, realitate, energie, iubire, fluxul, sursa, metoda fluxului


Write a Comment

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha