hourglass

Atelierul Copiilor - 31 mai

  • 100,00LEI

  • Fără taxe: 84,03LEI

overview

atelier pentru copii, online, dezvoltare personala pentru copii, creativitate, atentie, mindfulnessÎn Atelierul Copiilor combinăm exerciţiile de logică şi creativitate cu exerciţii ce favorizează dezvoltarea atenţiei şi îmbunătăţirea procesului de memorare, adăugând elemente de mindfulness şi elemente din domeniul tehnicilor video.

Chiar dacă în prezent se desfăşoară online, atelierul încearcă să-şi păstreze trăsăturile iniţiale. Ne dorim să păstrăm chiar şi mişcarea, adaptând jocurile ce implicau mişcare astfel încât să nu stăm aşezaţi pe scaune pe durata celor trei ore alocate atelierului. Încercăm, de asemenea, încurajarea lucrului în echipă, chiar dacă modalitatea online ne oferă condiţii diferite care necesită cunoştinţe suplimentare în ceea ce priveşte platforma zoom. (Ne-am asigurat şi am plătit astfel încât să avem un spaţiu securizat în platforma zoom.)

Coordonatoarele acestui atelier, Mihaela Tolan (imagine şi tehnici video) şi Daniela Marin susţin gândirea pozitiv-constructivă. Cunoscând importanţa mediului asupra formării omului,  construim un context  prietenos şi ne dorim ca respectul reciproc să fie o consecinţă firească, nu o impunere.

Mihaela Tolan: Cred în motivarea pozitivă a copiilor, iar noi, ca îndrumători, îi putem ajuta să descopere puterea încrederii în sine, să-şi dezvolte imaginaţia, creativitatea şi să înţeleagă cât de folositoare este munca în echipă. Experienţa din spatele camerei de filmat, experienţa de regizor şi lucrul cu copiii de la Şcoala Micilor Vedete mi-au confirmat această credinţă. 

Daniela Marin: Potenţialul unui om nu se descoperă prin notele obţinute la şcoală şi, din păcate, poate rămâne insuficient folosit până la adânci bătrâneţi.  Când un copil descoperă că “poate”, dobândeşte automat şi puterea de a face.  Cei mai mulţi copii oscilează între extremele încrederii: ori sunt exagerat de încrezători în potenţialul lor, ori nu se cred capabili de aproape nimic şi se tem de orice. Şi asta se vede din prima clipă, din felul în care rostesc cuvintele, din atitudinea corporală sau din evitarea unui contact vizual direct. Atelierele acestea nu sprijină competiţia cu alţii, ci depăşirea barierelor care obturează accesul către o dezvoltare plenară a copilului, în armonie şi echilibru.

Program: 10:30 - 13:30

După confirmarea înscrierii veţi primi un e-mail cu detaliile necesare conectării în platforma zoom.

Pentru comenzi speciale- grupuri, ne puteţi contacta prin e-mail: editura.cartea.daath@gmail.com

Blog: https://www.edituracarteadaath.ro/atelier-copii-31-mai

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
    Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: atelier pentru copii, online, dezvoltare personala pentru copii, creativitate, atentie, memorare, mindfulness, video, imagine