hourglass
Atelierele lunii Mai

Atelierele lunii Mai

Ni s-a schimbat viaţa şi va continua să se schimbe. Prea puţin corelată cu voinţa şi dorinţa indivizilor, această schimbare a deschis porţi nebănuite conştientului colectiv. De altfel, schimbarea este un fenomen continuu şi constant la nivel individual şi colectiv, un proces natural, atât doar că este mai puţin perceptibil şi conştientizat. Când se petrec evenimente majore care afectează viaţa la nivel global, sesizăm (nu mai avem cum ignora) acumularea micilor schimbări nevăzute anterior. Privind înapoi cu detaşare, le putem, acum, observa şi chiar putem înţelege o parte din rostul transformărilor din prezent. 

Cantitativ, s-au adunat suficient de multe schimbări anterioare care au provocat dezechilibrul, ruperea legăturilor dintre elementele mulţimii oamenilor. Vechile tipare de comunicare/legătură sunt împinse spre o schimbare despre care nu au habar. Să fie o schimbare globală, o schimbare a sistemului care domneşte de zeci de mii de ani? Speranţa că şi asta va trece ne va prinde în viaţă? 

Ca un râu, Viaţa caută să-şi continue cursul, ocolind zonele care opun rezistenţă. Ocoleşte bolovanii, dacă nu-i poate sări, îşi continuă fluxul negândind la posibila existenţă a unui baraj ce i-ar putea încetini curgerea. Barajele construite de oameni, oricât de solide ar fi, nu vor rezista la infinit, nu vor rezista Vieţii.

Cum nimic nu este întâmplător, atelierele “s-au cerut” manifestate. Atelierul (minicurs) de meditaţie este necesar ca aerul. Începe în aceeaşi cu Atelierul Cuvântului, adică pe 9 mai, dar se desfăşoară seara, de la ora 20. Un curs intensiv de 15 zile, cu cât mai puţine cuvinte şi cât mai multă practică.  

Atelierul Cuvântului vă propune un context şi o metodă, o cale de acces către cunoaşterea puterii cuvântului, o cale care ne conduce dincolo de cuvânt, către sursă. Se desfăşoară în 9 şi 10 mai, de la ora 10.30 la 14.30, online, în platforma securizată zoom.


Alte cuvinte în articolul de aici:
https://carteadaathpublishing.wordpress.com/2020/05/01/luna-mai-luna-atelierelor/

Tags atelierele cartea daath, meditatie, evolutie spirituala, noua paradigma, schimbare