hourglass

Atelier "I.C."

  • 150,00LEI

  • Fără taxe:126,05LEI

overview

dezvoltare, atelier, copii, inteligenta, memorie, atentie, concentrare, potential, empatie, relatii, creatie, creativitate
În atelierul “I.C.”, adică Inteligenţa Copiilor, combinăm exerciţiile de logică şi creativitate cu exerciţii ce favorizează dezvoltarea atenţiei şi îmbunătăţirea procesului de memorare, adăugând şi elemente de mindfulness. Susţinem gândirea pozitiv-constructivă, raţionamentul logic, dar şi perspectiva complexă, antrenând viziunea şi inteligenţa creativă.

Cunoscând importanţa mediului asupra formării omului, construim un context prietenos, bazat pe respectul reciproc şi  libertatea de exprimare. Ce este şi cum acţionează empatia, care sunt fundamentele oricărei relaţii şi importanţa cunoaşterii bazate pe înţelegere sunt chei importante pentru o dezvoltare plenară a omului.

Antrenarea creierului uman, accesarea potenţialului său latent este cu atât mai necesară în acest prezent invadat de inteligenţa artificială - cu marele său avantaj de a asimila tot ceea ce se petrece în “reţea”, ML (Machine Learning), capacitatea de a previziona rezultatele, uriaşele (şi în continuă creştere) baze de date la care niciun om nu are acces, dar este un participant inocent în constituirea acestora.

Potenţialul unui om nu se descoperă prin notele obţinute la şcoală şi, din păcate, poate rămâne insuficient folosit până la adânci bătrâneţi.  Când un copil descoperă că “poate”, dobândeşte automat şi voinţa şi puterea de a face.  Cei mai mulţi copii oscilează între extremele încrederii: ori sunt exagerat de încrezători în potenţialul lor, ori nu se cred capabili de aproape nimic şi se tem de orice. Şi asta se vede din prima clipă, din felul în care rostesc cuvintele, din atitudinea corporală sau din evitarea unui contact vizual direct. Timiditatea ascunde teama. Aceste ateliere nu sprijină competiţia cu alţii, ci depăşirea propriilor bariere care obturează accesul către o dezvoltare plenară a copilului, în armonie şi echilibru.

 

În cadrul atelierelor de până acum am realizat şi spectacole - înainte de Crăciun şi la finalul anului şcolar. Sperăm să reuşim şi în acest an, fără a ne lua însă, un angajament, să construim asemenea ocazii de a cunoaşte prezenţa scenică, discursul şi interpretarea artistică.

Exerciţiile urmăresc în principal:

-          antrenarea atenţiei;

-          dezvoltarea memoriei;

-          descoperirea propriului potenţial;

-          exprimarea creativităţii;

-          atitudinea corporală şi vorbirea;

-          relaţiile umane.

Primul modul are  6 ateliere, cu începere din 1 octombrie şi până în 17 decembrie.

Datele sunt: 2 oct, 15 oct, 5 nov, 19 nov, 3 dec, 17 dec.

-          Sâmbata, de 2 ori pe lună, 3 ore, interval orar 10:00 – 13:00, preţ: 150 lei/atelier.

 

-          Se acordă reducere pentru 2 copii din aceeaşi familie (222 lei/2 copii) – vă rugăm ca în această situaţie să trimiteţi un e-mail pentru a vă putea trimite factura fiscală cu reducere. (comenzi@edituracarteadaath.ro)

 

-          Atelierele se desfăşoară în Bucureşti, într-o locaţie ce va fi anunţată ulterior înscrierii. În situaţia în care va apărea o nouă pandemie, atelierele se vor desfăşura online.

 Accesul la Atelierele organizate de Cartea Daath se face pe baza dovezii plăţii, pe care vă rugăm să o transmiteţi prin e-mail la editura.cartea.daath@gmail.com cu cel puţin două zile înainte de data de începere a atelierului/workshop-ului. 

-          Părinţii au obligaţia să se asigure că nu trimit copilul bolnav, cu simptome de răceală sau gripă, de covid şi să anunţe orice particularităţi medicale ale copilului (alergii, simptome sau afecţiuni de natură psihologică ori psihiatrică).

 

Vă aşteptăm cu drag!

Daniela Marin

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
   Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: dezvoltare plenara, atelierpentru copii