hourglass

Atelier Personal - online

  • 222,00LEI

  • Fără taxe: 186,56LEI
  • Preţul în puncte de fidelitate: 2200


Acum, online!  Şi fiind online, nu ne mai costă închirierea spaţiului, nu ne mai costă nici transportul, ci doar abonamentul la internet. Cu un preţ nou, în alte condiţii, acelaşi atelier.

Atelierul Personal, un produs din categoria Atelierele Cartea Daath!

Este Personal pentru că înseamnă sesiuni private pe o temă stabilită anterior, dar poate fi individual sau de grup (cuplu sau părinţi şi un copil/sesiune).

Eşti în căutarea unui răspuns, a unui partener cu care să poţi dezbate o problemă care te frământă, simţi că trebuie să-ţi clarifici ideile, îţi doreşti să te cunoşti cu adevărat, să descoperi o metodă prin care nu doar să înlocuieşti programele existente în gândirea ta, ci să le poţi schimba fără a folosi autosugestia?

Înainte de a achiziţiona acest produs, stabilileşte tema sau subiectul sesiunii. Încadrează tema într-un domeniu (ex. relaţii, comunicare, profesional, aptitudini, evoluţie spirituală, etc.) Adaugă date suplimentare pe care le consideri necesare astfel încât motivul întâlnirii să fie cât mai clar.

Apoi, compune un e-mail în care vei transcrie cele de mai sus, completând  mesajul cu numele, prenumele, adresa de e-mail şi numărul de telefon şi transmite toate aceste date la adresa editura.cartea.daath@gmail.com

În subiectul e-mailului scrie: Inscriere Atelier Personal

Nu uita să citeşti şi Informarea cu privire la Protecţia datelor cu caracter personal

Vei primi un răspuns de confirmare a recepţionării mesajului tău şi alte informaţii necesare în maximum 48 de ore. De-abia după această confirmare vei putea achiziţiona produsul. 

Durata unei sesiuni: 88 de minute

Este posibil, nu şi obligatoriu, să începem lucrul prin e-mail înainte de întâlnirea propriu-zisă. Durata unei sesiuni fiind de 88 de minute, când voi considera necesar, voi apela la această suplimentare a timpului, nu şi a costului. 

Daniela Marin

 

Scrie o recenzie review

Note: HTML is not translated!
    Nu e bună           Bună
Captcha

Tags: atelier, dezvoltare personala si spirituala, life coaching