hourglass

Atelier de scriere literară

Am gândit acest atelier în două module: Începutul şi Dezvoltarea. Un al treilea modul ar fi deja munca unui editor. Prima serie a Modulului I începe în 30 ianuarie. Sunt patru sesiuni în acest modul şi, deşi am lăsat opţiunea înscrierii individuale pentru fiecare sesiune în parte, nu garantez că voi reveni cu aceleaşi exerciţii în fiecare dintre cele patru sesiuni. Avantaj celor care aleg “abonamentul”. ???? Aşa am simţit, citind mai multe materiale trimise editurii, citind postările foarte tinerilor doritori de a scrie şi publica o carte, am simţit că pot ajuta. De aceea şi preţul este unul foarte mic, un simbol, o recunoaştere a legăturii dintre a oferi şi a primi. Exerciţiile concepute a dezvolta inteligenţa creativă şi exprimarea prin cuvânt, vor ridica şi problemele clasice: scriitor sau copiator, inspiraţie sau furtul de idei, observarea memelor, a sintagmelor dobândite şi eliminarea lor, talent-autenticitate şi meşteşugărie.

Am stabilit durata atelierului la 90 de minute fără pauză şi numărul participanţilor la maximum 12. E posibil să constat că va fi nevoie să prelungesc durata la două ore, dar, până nu voi trăi experienţa din 30 ianuarie, nu voi putea şti cu adevărat.

Atelierul de scriere literară este deschis tuturor vârstelor, genurilor abordate şi nivelurilor de experienţă, având o singură limită: vârsta minimă de 12 ani.  

Extras din acest articol

Nu există produse în această categorie.