În curând

Puterea spirituală a empatiei

Cyndi Dale

Puterea spirituală a empatiei prezintă într-un mod accesibil această abilitate deseori nerecunoscută, deşi este un dat natural al omului. Veţi descoperiţi ce este empatia, cum funcţionează şi multele feluri în care se manifestă.  Empatia ne ajută să dezvoltăm legături mai profunde cu cei dragi, foloseşte tehnici specifice pentru scanarea şi filtrarea informaţiilor şi oferă informaţii despre modalităţile prin care puteţi depăşi dificultăţile cu care are de-a face un empat. 

Această carte este ca un curs în care veţi învăţa cum să folosiţi empatia pentru a avea relaţii mai bune şi pentru vindecarea voastră sau a altora. Prin puterea empatiei vă veţi transforma modul de viaţă şi vă veţi conecta cu lumea din jurul vostru. 

“Adânc, în sinea noastră, mulţi dintre noi ne simţim izolaţi şi singuri. Suntem împachetaţi  în pielea noastră, separaţi prin experienţă şi ne simţim înfăşuraţi în unicitatea noastră. Dar corpul însuşi, care pe mulţi dintre noi ne face să ne simţim individualizaţi şi uneori înstrăinaţi, este echipat, biologic şi energetic  pentru a se putea conecta. Prin neuroni speciali şi datorită forţelor spectrului electromagnetic suntem echipaţi pentru a face legătura cu multele lumi de lângă noi, sfere de influenţă atât vizibile cât şi invizibile. Suntem “codaţi” pentru empatie şi croiţi pentru a împărtăşi informaţii prin mijloace non-fizice.”

Cartea Daath

Editura Cartea Daath © 2017